Τροποι Αποστολης

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελλάδος και της Κύπρου. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ACS courier) σε μία ή δύο ημέρες το πολύ. Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων με την υπηρεσία ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή αυτή μέσω της ACS. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται μεσοσταθμικά στα 5,90 € μέχρι 2 κιλά για τις πόλεις και τις περιοχές όπου υπάρχουν καταστήματα ACS και στα 5,50 € με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛ.ΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ για την υπόλοιπη Ελλάδα-δυσπρόσιτες περιοχές (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία μεγέθους συσκευασίας μιας κούτας Αρβυλών. Νέα συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική ,Αποστολές σε όλη την Ελλάδα βάρους μέχρι 2 κιλά με μόνο 5,00€ .Συμπεριλαμβάνονται και δυσπρόσιτες περιοχές με χρόνο παράδοσης 3-5 ημέρες.  Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από συνεννόηση τηλεφωνική ή με e-mail με το τμήμα παραγγελιών της Armycamp. Ειδικό καθεστώς τιμολόγησης ισχύει για την ΚΥΠΡΟ ,περίπου στα 20,00 €  με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛ.ΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ για αντιστοιχου μεγέθους δέμα. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας χωρίς όμως χρονοτριβή . Σε κάθε άλλη περίπτωση η αποδοχή από μέρους σας του κόστους μεταφοράς θα θεωρείται δεδομένη.Επιστροφές και αλλαγές επιβαρύνουν αντιστοίχως τον πελάτη με ισόποσα έξοδα.

Η Armycamp, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-2 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι άμεση. Με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της Armycamp ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην παραγγελία. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.